szarlotkatarta owocowa

Na pysznym, delikatnym, kruchym i maślanym spodzie w towarzystwie wytwornej masy a’la Napoleon kłębią się i puszą świeże sezonowe owoce: dostojna malina, wykwintna truskawka czy dama zza oceanu - borówka.

 

 

szarlotkatarta kajmakowa

Bogata kompozycja dopieszczająca wymagające podniebienia - słodycz nad słodyczami.



 

szarlotkatarta bakaliowa

Nasza Królowa wśród tart. Dostojna dama w towarzystwie kremu a’la Napoleon przyodziana suszonymi figami, prażonymi jabłkami, słodkimi daktylami , kalifornijską śliwką i suszoną morelą.

 

 

szarlotkatarta jabłkowa

Masa pysznych winnych i słodkich jabłek tworzących udany związek z cynamonem i odrobiną egzotyki nadanej przez daktyle.




 

szarlotkatarta mississippi

Delikatne kruche maślane ciasto stanowi wspaniałą bazę dla prawdziwej delikatnej czekolady pod kołderką z bitej śmietany, oprószone czekoladowymi wiórkami.

 

 

tarta wiśniowatarta wiśniowa

Doskonała w swej prostocie.

 

 

 

szarlotkatartaletka jabłkowa

Mini wersja tarty jabłkowej.

 

 

 

szarlotkatartaletka czekoladowa

Czekoladowy mus w asyście gruszki i prażonych migdałów.

 

 

 

szarlotkatartaletka owocowa

Na kruchym maślanym spodzie między słodkim karmelem a świeżymi truskawkami kryje się pyszna tradycyjna masa z polskiego twarożku.




 

tartaletka owocowa zimatartaletka owocowa zima

Bogactwo smaku tworzy krem napoleon z kajmakiem przełamany wiśnią i mandarynką.



 

tartaletka kajmakowo-orzechowa

Koszyczki z kruchego, maślanego ciasta z dużymi kawałkami orzechów włoskich w polewie karmelowej.



 


Pâtisserie Kâio design: studio graficzne SanikDesign.com